Ei stund siden!!!

Hei 🙂 Ja nå er det gått ei stund siden jeg skrev her inne. Har skjedd så utrolig mye på denne tiden som har gått. Vi har vært i Tyrkia, jeg er ferdig med det meste av skolearbeid. Har kun noen samlinger igjen. Å akkurat nå som jeg sier det så sitter jeg nå på flyplassen på vei til Oslo på første samling. Får no bare håpe jeg finner frem 😛

Jeg blir sikker å skrive litt til dere mens jeg er i Oslo, da jeg får bedre tid å reflektere over alt 🙂 Nå må jeg rekke flyet mitt så dere hører fra meg ( sikker i kveld engang) 😛

Vi snakkes! :))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s