Den siste tiden

Hei nå er det en stund siden igjen😅 Jeg er litt håpløs, men har hatt så fryktelig mye å gjøre å tenke på i det siste. Som dere skjønner, det går veldig mye tid i å være arbeidstaker, student, mor og blogge😅 Men jeg prøver så godt jeg kan da😊Akkurat nå i skrivende stund så sitter jeg på flyet på vei hjem. Jeg har tilbring noen dager i Drammen i forbindelse til jobb.Som jeg har nevnt i et tidligere innlegg så blir det mye reising denne våren og nå var første tur.

Neste tur blir i forbindelse med skole og er i slutten av April. Så blir det en tur i mai og i juni før det blir stopp😂😂.

Dere jeg må bare fortelle, var å kjøpte den kule elektriske motorsykkelen til sønnen min mens jeg var i Drammen. Den kostet jo dessverre litt, men han kommer til å ha så stor glede av den. Den er bare så kul! Han kan koble på mobilen og spille musikk på den mens han kjører. Denne kan han bruke lenge med det at den tåler opp til 30 kg. Gleder meg så sykt mye til den kommer 😁 Legger ved et bilde her av den så får dere se den. Er ikke det beste bilde, men det eneste jeg har akkurat nå😊

Ha en fin dag da😁🤩

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s