Litt av en dag

Jeg var jo ute igår og spiste Tex Mex sammen med «strikkeklubben». Må jo si at det var jo bare såååå koselig på alle måter. Gleder meg til å gjenta dette 😊. Jeg var jo så sulten da jeg kom dit at jeg glemte jo helt av å ta bilde, noe som er litt synd siden det var et stort utvalg av forskjellige mat innenfor Tex Mex og ikke minst så utrolig godt 😁👌.

Men uansett hvor koselig det var i går så synes jeg det er veldig trasig at minstemann sku bli dårlig i magen sin i natt. Dette resulterte jo selvfølgelig i at det blei lite søvn, hjemmedag og skikkelig trøtt nå da.

Noen fine ord til å ta med seg på veien 💖

Idag er det bare 99 dager igjen til vi reiser på ferie😁 wiiii 😁😁😁. Hele familien gleder seg så utrolig masse til den turen. Jeg klarte å overtale mamma til å bli med og det var jo gøy. Så med det samme hun hadde bestemt seg var det bare å bestille billetten hennes slik at hun ikke kunne ombestemme seg plutselig, hahaha 😂.

Men dere, jeg må legge minstemann nå så dere får ha en super kveld 😁

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s