Helgen ble ikke som forvenetet!

Så langt så har ikke helgen blitt helt som forventet egentlig, de eldste barna har reist bort for helgen for å besøke venner.

Det har vært en rolig lørdag så langt idag. Far og minstemann har brukt dagen til å spille Spiderman på ps4, mens jeg og minstemann har lekt litt med dinosurer. Ikke det helt store idag. Vi hadde egentlig tenkt å dra på skitur, men i -8 og vind så måtte vi bare legge det på vent inntil videre. Lillemann er blitt så forkjølet så trur heller vi får finne på noe inne hjemme så han blir klar for barnehage til uken.

Så langt så har ikke helgen blitt helt som forventet egentlig, de eldste barna har reist bort for helgen for å besøke venner. Så denne helgen hadde vi bare minstemann hjemme og hadde tenkt å finne på litt ekstra for hannes del. Men nå er jo han som sagt blitt forkjølet så det setter jo en liten stopper for uteaktiviteten denne gang siden det er så kaldt. Vil jo ikke at han skal fryse og bli mere syk liksom…

Ha en fin lørdag 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s