Absolutt ingenting

Trur de aller fleste av oss som har barn kjenner litt på den stressende hverdagen vi har skapt. Vi skal trene, barna skal på skolen/barnehage, vi foreldre skal på jobb, vi skal hjem å lage middag, barna skal på trening/bursdager eller andre former for aktiviteter.

I dag har jeg absolutt gjort omtrent ingenting!:P Startet dagen med et frokostmøte på vårt lokale hotel og når jeg kom hjem var det bare å kjøre minstemann i barnehagen. Når det var gjort så må jeg si at det var super deilig og slenge beina på sofaen, ta på seg pleddet og bare se på tv til jeg måtte dra i et nytt møte.

Etter det siste møtet var det bare å hente minstemann i barnehagen igjen så hjem for å lage middag. Har egentlig hatt en veldig rolig dag. Av og til trenger vi alle å bare nyte dagen akkurat slik man vil. Få litt tid til seg selv, venner og familie i disse stressende hverdagene. Så bare det å ha en dag fri fra jobben og absolutt ikke gjøre noen hverdens ting, er litt balsam for kroppen og ikke minst sjela iblant. 🙂

Trur de aller fleste av oss som har barn kjenner litt på den stressende hverdagen vi har skapt. Vi skal trene, barna skal på skolen/barnehage, vi foreldre skal på jobb, vi skal hjem å lage middag, barna skal på trening/bursdager eller andre former for aktiviteter. Så skal vi hjem for så å lage kvelds til barna, vi skal vaske klær, vaske hus, rydde, støvsuge, henge opp klær og ikke minst få tatt koppene som ligger ferdig vasket i oppvaskmaskin. Jeg bare skjønner ikke hvordan enkelte får tid til alt! :O Jeg personlig føler at jeg ikke har nok tid i døgnet til alt! Har bestandig ett eller annet som jeg ikke har rukket på som har måtte vente til neste dag.

Bare elsker Ole Brum sine sitater;)

Ha en strålende kveld og husk å nyt dagen 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s