Inspirasjon…

Akkurat nå så er det liksom kjøkkenet og badet jeg vil pusse opp, selvfølgelig de dyreste rommene i huset. 😛

I dag har jeg den dagen der jeg føler meg litt tom for inspirasjon… Jeg ønsker å finne en fin tattoo som jeg kunne tenkt meg til vi skal reise, selv om det er lenge til vi skal reise enda. Føler liksom hele kreativiteten min har gått til sengs… hehe… Jeg vil liksom finne ut hvilken opplevelser og utflukter vi kan være med på, men har jo selvfølgelig fortsatt veldig god tid som sagt…

Men jeg kunne tenkt meg å fornyet hjemmet mitt litt, og jeg som mange andre liker jo interiør og sånt. Akkurat nå så er det liksom kjøkkenet og badet jeg vil pusse opp, selvfølgelig de dyreste rommene i huset. 😛 Men veit liksom ikke hvordan jeg kunne tenkt å hatt det. Mørk eller lys innredning? Badekar eller dusj? Hjørnekjøleskap eller vanlig kjøleskap? osv…

Er litt ubestemt for tiden virker det som, så godt jeg ikke trenger å bestemme meg idag. Lurer også på hvilket rom jeg bør ta først, begge rommene har egentlig like stort behov for det for å si det sånn!

Ha en fin kveld ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s