Familietur

Så går helgen mot slutten og vi må gjøre oss klare for en ny uke. 🙂 Er jo endel mennesker som er reist på ferie allerede. Som for eksempel Kristin og Dennis fra paradise hotel. De har sin siste kjærestetur på ei stund før de blir foreldre, noe som de selvfølgelig gjør og bør gjøre. 🙂

Det er selvfølgelig fint å reise på ferie uten barn og man kan nyte hverandre i ro og fred, men jeg for min del elsker en lang og fin ferie sammen med barna mine. Jeg reiste en gang 14 dager til Bulgaria uten barna. Jeg savnet de så masse at den siste uka var ikke så koselig som den burde vært. Allerde den gangen bestemte jeg med for at aldri mer sku jeg reise uten dem og være borte i 2 uker noen sinne. Ikke frivillig i hverfall.

Så denne gangen har jeg bestilt sydentyr til Tyrkia til hele familien. Gleder meg kjempe masse. 2 hele uker med mine nære og kjære, det kommer til å bli fantastisk. 😀 Minste mann i huset har aldri vært i utlandet før så det blir fantastisk for han å kunne nyte varmen og bade så mye han ønsker. Spise is og masse god mat. Vi alle sammen kommer til å få oppleve så mye som vi aldri har opplevd før. Skal skrive litt mer om hva vi planlegger og gjøre når vi får vite litt mer fra selskapet vi skal reise med om hva slags turer/utflukter de har settet opp for turen.

Ha en fin søndag 🙂 Vi snakkes snart igjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s