Tattoo i utlandet!

Jeg har litt lyst å tattovere navnet til barna mine, men så kommer jo det store spørsmålet, hvor skal jeg ha dem og hvordan skal den se ut????

Beklager for at det ikke har vært noen innlegg den siste uken. Jeg har bare hatt så ekstremt mye å gjøre at jeg rett og slett har følt meg helt tom når jeg endelig kunne legge ting til side. I blant så bare føler jeg at jeg ikke har nok timer i døgnet. Men det regner jeg med dere også gjør? 😛

Jeg har tenkt en del på sydenturen vi skal på i juni. Jeg har jo noen tattoveringer fra før, men vurderer om jeg skal ta en til. Hva syns dere??? Jeg har litt lyst å tattovere navnet til barna mine, men så kommer jo det store spørsmålet, hvor skal jeg ha dem og hvordan skal den se ut????

Jeg skjønner jo at jeg har litt å tenke på, om jeg skal eller om det holder med de jeg har. Men ungene mine er jo hjertene mine i livet og for meg å ha navnet demmes tattovert på kroppen så har jeg på en måte de alltid med meg hvor enn jeg går. Mange er jo skeptisk til å ta tattovering i utlandet og jeg skjønner jo veldig godt hvorfor. Er jo mange uærlige aktører der ute som ikke veit hva dem driver med osv… Men jeg har egentlig god erfaring med det, jeg prøver alltid å se etter at det er flinke folk som passer på både hygenen og gjerne at det er flere som jobber der og ikke bare en. Bruker også å sjekke ut plassen gjerne over flere dager bare for å forsikre meg om at de er seriøse folk. Jeg er sikkert litt paranoid, hehe… Men siden der er utlandet så vil jeg jo bare være på den sikkre siden! 😛

Bilde 1
Bilde 2
Bilde 3

Hvilken av disse tre bildene liker dere best??? Jeg vurdere en av disse tre om jeg ikke kommer over noe annet jeg liker bedre. Jeg heller mest mot bilde 1 og 2, men synes også bilde 3 er veldig fint. Men må jo velge noe jeg ikke kommer til å angre på. Jeg tenker også litt på hvor jeg vil ha tattooen, på armen eller på ryggen! Hva synes dere??? ;D

Kom gjerne med komentarer og innspill! 😀

Ha en super kveld 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s