Mitt nyeste kjøp

Jeg må jo bare starte med å si at dette IKKE er en annonse, men en handel jeg har gjort som jeg ønsker å fortelle om. 😀

Jeg har vært å kjøpt meg elektrisk tannbørste. En Oral-B Genius 9300 rosegold.:D Er bare sååå spent på å ta den i bruk. Har jo hørt andre bloggere fortelle om den og de er også superfornøyde, så no er jeg veldig spent! 😀 Håper bare jeg kommer fort inn i alle funksjonene den har. Den har jo funksjoner alt i fra fjerning av plakk, whitning funksjon, rengjøring av tunge og noe polering osv…

https://www.youtube.com/watch?v=XT8-Xuc27ug

Likte veldig godt reiseetuiet til den med lader, mobilholder og mobilbank. 😀 Det var skikkelig smart spør du meg.:D Var også innom appen for å se hvordan den så ut, der så det ut som en form for spill du kan spille med tannpussen i tillegg til at du kan lagre et program der for det du vil fokusere på av tannpussen. 😀 Den viser også hvor du i munnen man må fokusere bedre osv… Ekstremt mye forskjellige smarte program som jeg ikke trudde fantes til tannpussen alltså… 😀 Å den koblet jeg enkelt til i appen via bluetooth så registrerer den tannpussen. Helt genialt spør du meg. Så nå er det bare for meg å satse på at jeg får alle de munn og tann lovordene som jeg har betalt dyrt for!:P Men likte jo veldig godt at du kan gjøre den personlig med farger osv…

Minien ville jo selvfølgelig også ha en elektrisk tannbørste, så han blei strålende fornøyd med en mikke mus tannbøst, trur hangleder seg like mye som meg til den tannpussen for han har gått med sin i handen siden vi kom hjem med dem.:D:D:D

Ha en strålende kveld:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s