Kardashians faktor!

I går kveld/natt satt vi oppe å så The Kardashians på tv (noe jeg hadde på opptak fra tidligere). Det var jeg, min mann og datter, så begynte vi å snakke om hvor mye vår datter sitter på mobilen sin og trykker, at det veldig ofte er vanskelig å få kontakt med henne.

Men jo mer vi snakker så er det vel blitt slik at de aller fleste av oss bruker mye tid på mobilen. Vi betaler regninger, vi leser nyheter, vi bruker fb, Instagram, snapchat osv… Vi bruker mobilen i jobbsammenheng blant annet… Så egentlig så er ikke vi voksne noe bedre enn ungdommen 😛

Tilbake til når vi så på «The Kardashians» så la vi merke til at disse kjendisene bruker jo også mobilen til alt. De leser nyheter, de bruker twitter, Instgram og snapchat osv… Alle går jo egentlig rundt med mobilen i hånden hele tiden. Vi gjør jo egentlig akkurat det samme, vi har vist et snev av kjendisfakter alle som en 😀 Men allikevel klager vi når ungdommen gjør det, det er jo så vanskelig og få kontakt med de, vi hadde ikke mobiler da vi var ung, sånn var det ikke da vi vokste opp osv….

Men egentlig så tenker jeg at vi kanskje bare må godta at verden er blitt slik, vi er alle avhengig av mobil, pc og internett på forskjellige vis. Dette er den nye teknologien og hverden går fremover. 🙂 Det vil antakelig bli flere ting som som dukker opp som også gjør at vi må bruke mobilen. Finnes jo allerede «Ring hytta varm», Støvsuger robot osv… Kan ikke nevne alt som er på markedet idag da jeg bare kan litt av alle disse tingene.

Men over til noe annet jeg bare må dele med dere! 😀 I kveld siden det er siste del av ferien og det er fredag, så skal jeg ut å ta det berømte spabadet mitt. 😀 Jeg skal nemlig sitte ute og nyte et varmt bad og et glass champagne (snakket vi kjendisfaktor eller?):P

Grunnen til at jeg elsker å sitte mye ute i spabadet våres er fordi jeg plages mye med smerter i rygg, hofte, knær og fingre. Legen min har nevnt en gang at det kanskje er slitasjegikt eller psoriasis smerter. Så okey tenkte jeg, har jo fått en form for svar selv om det ikke er et konkret svar, men det hjelper for smertene mine å være i det badet. 😀 Ryggsmertene kommer nok av andre grunner som prolaps, noe jeg fikk for over et år siden nå… Men dette kan jeg snakke mer om ved en senere anledning hvis ønskelig 🙂

Ha en fin fredag folkens! 😀

https://www.kyliecosmetics.com/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s