Snu døgnet!

Barnan i huset trur jeg må ha hatt en fantastisk juleferie. Noen av oss har hatt jobb i romjulen mens andre har kunnet kose seg med venner, familie og ellers egne ting. Siden jeg jobber i en bokhandel og vi bor på en relativt liten plass så har jeg egentlig vært heldig med arbeidstiden min med korte arbeidsdager.

De barna våres må jo ha vært «ekstra snill» i år siden vi har vært så priviligert og hatt mange nisser på besøk. Første nisse kom med hest å vogn og delte ut en liten pakke. På lillejulaften hadde vi to nisser som kom på verandaen vårs å spiste grøt og levnet igjen noen pakker til ungene. Natt til Julaften kom jo selvfølgelig den nissen på nytt og la frukt, juice/brus og godteri i strømpen. Etter vi hadde stått opp på julaften så kom jo den der nissen igjen med nye gaver, men det var siste gangen vi så han.

Etter siste nissebesøk gikk jeg og minstemann på fem ut for å ta et julebad. Dro så å besøkte min bestemor før det var hjem å spise julemiddag med familien min. Vi fikk da besøk av min mor, stefar og stebror som spiste middag med oss og var med på julegaveåpningen. Resten av jula har vært rein avslapping, bortsett fra jobb da…

Alle de her fridagene for dem har jo virkelig gjort sitt. De eldste våker til seine natta og sover halve dagen (nytter jo ikke vekke dem) 😛 Men minstemann har vært sååå flink hele jula, men så kom nyttåret og han sovner ikke før klokken har passert midnatt 😀 Trur den eneste måten å få snudd tilbake døgnet på de her barnan blir når hverdagen kommer til det «normale» igjen :D:D

Nissene på lillejulaften

Dagens lille mimring fra jula 2018

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s